contact@suzannebekkers.nl

Rijst met zalm en groenten

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 4 zalmfilets (ontdooid)
  • 300 gram zilvervliesrijst (ongekookt afgewogen)
  • 1 courgette
  • 1 aubergine
  • 250 gram verse champignons
  • 1 zak rucola
  • Evt. 2 el zoete soja woksaus

Bereidingswijze:

  • Leg de ontdooide zalmfilets in een voorverwarmde oven.
  • Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Snijd ondertussen de aubergine, courgette en champignons in stukjes.
  • Verhit één eetlepel olie in een roerbakpan en wok hierin de groenten circa 5 minuten. Voeg hier eventueel 2 eetlepels van de woksaus aan toe.
  • Giet de rijst af wanneer deze gaar is en haal de zalmfilets na circa 15 minuten uit de oven.
  • Verdeel de rijst, groenten, rucola en de zalmfilets over de borden.

Smakelijk eten