contact@suzannebekkers.nl

Spaghetti met broccoli en gehakt

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 150 gram volkoren spaghetti
  • 200 gram (extra) mager rundergehakt.
  • 200 gram broccoli
  • 1 paprika
  • 1 doosje champignons
  • 1 klein blikje tomatenpuree (70 gram)
  • Een half blik tomatenblokjes (ongeveer 200 ml)
  • Italiaanse kruiden

Bereidingswijze:

  • Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Snijd de broccoli in roosjes, de paprika in blokjes en de champignons in plakjes.
  • Doe het gehakt (zonder bereidingsvet) met de Italiaanse kruiden in een pan. Schep een aantal keer om en voeg dan meteen de broccoli en de paprika toe. Bak dit geheel ongeveer 4 minuten door. Voeg dan ook de champignons toe.
  • Als het geheel bijna gaar is, voeg je de tomatenpuree en de tomatenblokjes toe. Roer alles goed door en laat het vervolgens pruttelen tot alles helemaal gaar is.
  • Verdeel de pasta over de borden, schep het gehaktmengsel erover. Serveer er eventueel een lekkere salade bij en aanvallen maar!

Smakelijk eten!