Over mij

Ik ben Suzanne Bekkers, diëtiste. In juli 2016 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens deze studie heb ik onder andere gekozen voor een verdieping op het gebied van voeding en beweging in relatie met het ouderwordingsproces. Hier heb ik veel geleerd over het voorkómen en behandelen van verschillende aan voeding gerelateerde klachten en ziektebeelden.

Na mijn studie kreeg ik de mooie kans om met mijn eigen diëtistenpraktijk te gaan starten binnen gezondheidscentrum de Meierij in hartje Sint-Oedenrode. Samen met 12 andere disciplines werken we daar samen aan de beste zorg voor iedere cliënt. Naast Sint-Oedenrode, kunt u ook in Son en Breugel, Nistelrode en Uden bij mij terecht met al uw voedingsvragen. In Nistelrode en Uden ben ik wekelijks aanwezig in de praktijken van Wolbert Fysio.

Bijscholingen

  • 2017 – Post HBO Voeding bij Kanker
  • 2017 – Bijscholing Koolhydraatbeperking (Henriëtte Verkoelen)
  • 2018 – Post HBO Cognitieve gedragstherapie voor diëtisten
  • 2019 – Post HBO Voeding en Diabetes

Kwaliteitswaarborging

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Het Kwaliteitsregister Paramedici waarborgt de kwaliteit van de diëtist door iedere vijf jaar opnieuw te kijken of een diëtist onder andere voldoende bijscholing gevolgd heeft en genoeg ervaring heeft opgedaan. Zo wordt ervoor gezorgd dat u ten alle tijden bij een diëtist terecht komt die helemaal up to date is met betrekking tot de nieuwste voedingsinzichten.