Ik ben Suzanne Bekkers, diëtist en orthomoleculair therapeut. In juli 2016 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na mijn studie kreeg ik de mooie kans om mijn eigen diëtistenpraktijk te starten binnen gezondheidscentrum de Meierij in hartje Sint-Oedenrode. Samen met 12 andere disciplines werken we daar aan de beste zorg voor iedere cliënt. Naast Sint-Oedenrode, kunt u ook in Son en Breugel, Nistelrode en Uden bij mij terecht met al uw voedingsvragen. In Nistelrode en Uden ben ik wekelijks aanwezig op de praktijklocaties van Wolbert Fysio en in Son en Breugel kunt u bij mij terecht bij Viamama.

In 2019 ben ik ook opgeleid tot orthomoleculair therapeut. Dit maakt dat ik naast reguliere voedingsadviezen dieper in ga op (onverklaarbare) klachten en ziektebeelden en we deze kunnen behandelen door middel van de juiste voeding, leefstijl en aanvulling van de juiste voedingsstoffen voor het lichaam. Vanuit de orthomoleculaire therapie is het ook mogelijk om een bloedtest af te nemen en in kaart te brengen hoe uw gezondheid geoptimaliseerd kan worden. De combinatie van diëtetiek en orthomoleculaire therapie maakt dat ik vervolgens een persoonlijk en compleet behandelplan kan samenstellen.

 

BIJSCHOLINGEN EN OPLEIDINGEN

  • 2017 – Post HBO cursus: Voeding bij Kanker
  • 2017 – Bijscholing Koolhydraatbeperking (Henriëtte Verkoelen)
  • 2018 – Post HBO cursus: Cognitieve gedragstherapie voor diëtisten
  • 2019 – Post HBO cursus: Voeding en Diabetes
  • 2019 – SOHF cursusdag: EMB / Energetisch Morfologische Bloedtest
  • 2019/2020 – SOHF opleiding Orthomoleculaire Therapie
  • 2020 – SOHF 5-daagse cursus: Orthomoleculair Specialist Hormonen

KWALITEITSWAARBORGING

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Het Kwaliteitsregister Paramedici waarborgt de kwaliteit van diëtisten door iedere vijf jaar opnieuw te kijken of een diëtist onder andere voldoende bijscholing gevolgd heeft en genoeg ervaring heeft opgedaan. Zo wordt ervoor gezorgd dat u altijd bij een diëtist terecht komt die helemaal up to date is met betrekking tot de nieuwste voedingsinzichten.

 

KLACHTEN?

Wanneer u onverhoopt niet tevreden bent verneem ik dat graag van u. Ik sta open voor tips en verbeterpunten en kijk dan ook graag samen met u naar een gepaste oplossing. Komen we er samen niet uit? Dan kunt u uw klacht indienen bij het Klachtenloket Paramedici:

A: Postbus 1161, 3800 BD Amersfoort
T: 030 310 09 29
E: www.klachtenloketparamedici.nl

klachtenloket-paramedici