Mijn naam is Suzanne Bekkers, diëtist, orthomoleculair therapeut en eigenaresse van diëtistenpraktijk Suzanne Bekkers. In juli 2016 ben ik afgestudeerd als diëtiste aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Na mijn studie kreeg ik de mooie kans om met mijn eigen praktijk te starten binnen gezondheidscentrum de Meierij in hartje Sint-Oedenrode. Samen met vele andere disciplines werken we daar aan de beste zorg voor iedere cliënt. Naast Sint-Oedenrode, kunt u ook in Son en Breugel, Nistelrode en Uden voor onze diensten terecht. In Nistelrode en Uden zijn we wekelijks aanwezig op de praktijklocaties van Wolbert Fysio en in Son en Breugel kunt u bij ons terecht bij Viamama.

In 2019 ben ik ook opgeleid tot orthomoleculair therapeut. Dit maakt dat ik naast reguliere voedingsadviezen dieper in ga op (onverklaarbare) klachten en ziektebeelden en we deze kunnen behandelen door middel van de juiste voeding, leefstijl en aanvulling van de juiste voedingsstoffen voor het lichaam. Vanuit de orthomoleculaire therapie is het ook mogelijk om een bloedtest af te nemen en in kaart te brengen hoe uw gezondheid geoptimaliseerd kan worden. De combinatie van diëtetiek en orthomoleculaire therapie maakt dat ik vervolgens een persoonlijk en compleet behandelplan kan samenstellen.

Bijscholingen en opleidingen

  • 2012/2016 – HBO studie Voeding en Diëtetiek
  • 2017 – Post HBO cursus: Voeding bij Kanker
  • 2017 – Bijscholing Koolhydraatbeperking (Henriëtte Verkoelen)
  • 2018 – Post HBO cursus: Cognitieve gedragstherapie voor diëtisten
  • 2019 – Post HBO cursus: Voeding en Diabetes
  • 2019 – SOHF cursusdag: EMB / Energetisch Morfologische Bloedtest
  • 2019/2020 – SOHF opleiding Orthomoleculaire Therapie
  • 2020 – SOHF 5-daagse cursus: Orthomoleculair Specialist Hormonen

Kwaliteitswaarborging

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten en sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici. Het Kwaliteitsregister Paramedici waarborgt de kwaliteit van diëtisten door iedere vijf jaar opnieuw te kijken of een diëtist onder andere voldoende bijscholing gevolgd heeft en genoeg ervaring heeft opgedaan. Zo wordt ervoor gezorgd dat u altijd bij een diëtist terecht komt die helemaal up to date is met betrekking tot de nieuwste voedingsinzichten.