contact@suzannebekkers.nl

Ingrediënten voor 2 personen:

  • 150 gram volkoren pasta
  • 50 gram walnoten
  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1 (rode) paprika
  • 1 bosui
  • 200 gram bospaddenstoelen
  • 1 eetlepel olie
  • 1 blik tomatenblokjes
  • Provençaalse kruiden

*Dit gerecht nog sneller op tafel? Neem een grote zak (minimaal 400 gram) roerbakgroenten in plaats van alle losse groenten uit de ingrediëntenlijst.

Bereiding:

  1. Kook de pasta in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
  2. Hak de walnoten grof en rooster ze in een droge koekenpan goudbruin.
  3. Maak ondertussen alle groenten schoon en snijd ze in reepjes of stukjes
  4. Verwarm de olie en roerbak hierin alle groenten 5 tot 10 minuten.
  5. Voeg de tomatenblokjes met wat Provençaalse kruiden en peper toe. Laat de saus enkele minuten pruttelen.
  6. Verdeel de groentesaus over de pasta en strooi de noten er over.

Voedingswaarden per persoon:

Recept
Energie 595 kcal
Eiwit 20 gram
Koolhydraten 65 gram
Waarvan suikers 15 gram
Vet 25 gram
Waarvan verzadigd vet 3 gram
Vezels 15 gram
Zout < 0.1 gram