contact@suzannebekkers.nl

Een lekker pittig rijstgerecht met gegrilde garnalen en een flinke dosis groenten. Snel, makkelijk, gezond en natuurlijk lekker. Wat moet je er nog meer van zeggen… Gewoon lekker proeven!

Ingrediënten (voor 2 personen):

  • 150 gram zilvervliesrijst
  • 2 tomaten
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 theelepel chilipoeder
  • 200 gram grote garnalen, (diepvries) ontdooid
  • 400 gram snijbonen, (diepvries)

Bereidingswijze:

  1. Kook de zilvervliesrijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar.
  2. Kook de snijbonen 2 minuten kort en giet daarna meteen af.
  3. Maak ondertussen de tomaat, ui en de knoflook schoon en snijd het klein.
  4. Fruit de ui en de knoflook in een pan in een eetlepel olie.
  5. Roer de tomaat en het chilipoeder er doorheen en bak alles nog 2 minuten.
  6. Bak ook de gare rijst nog een paar minuten mee.
  7. Verwarm ondertussen een grill(pan) en rooster de garnalen circa 3 minuten gaar.
  8. Schep de garnalen op de rijst en schep de snijbonen erbij.

Smakelijk eten!