Ingrediënten voor 4 personen:
- 300 gram tagliatelle (ook heel lekker met (volkoren) penne of fusilli)
- 1 el olijfolie
- 1 teentje knoflook
- 1 ui
- 150 gram gamba’s (diepvries)
- 1 broccoli
- 1 courgette
- 1 bakje (250 gram) verse champignons
- 400 gram gerookte zalm
- 2 el pesto
- 4 el kruidenroomkaas
Bereidingswijze:
- Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
- Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook ca. 4 minuten.
- Snijd de broccoli, champignons en courgette in stukjes en voeg deze toe aan de ui en knoflook.
- Laat het geheel zo’n 8 minuten bakken.
- Pel indien nodig de staarten van de garnalen en bak de garnalen nog ca. 2 minuten mee met het geheel.
- Snijd de gerookte zalm in snippers voeg deze op het laatste moment toe.
- Men ondertussen de pesto met de kruidenroomkaas en serveer deze er apart bij, zodat de liefhebbers dit zelf naar smaak toe kunnen voegen.
Smakelijk eten!
Met mini penne gegeten, woensdag weer naar de visboer.