contact@suzannebekkers.nl

pastavis

Ingrediënten voor 4 personen:

  • 300 gram tagliatelle (ook heel lekker met (volkoren) penne of fusilli)
  • 1 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 ui
  • 150 gram gamba’s (diepvries)
  • 1 broccoli
  • 1 courgette
  • 1 bakje (250 gram) verse champignons
  • 400 gram gerookte zalm
  • 2 el pesto
  • 4 el kruidenroomkaas

Bereidingswijze:

  • Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Verhit de olijfolie in een pan en fruit hierin de ui en knoflook ca. 4 minuten.
  • Snijd de broccoli, champignons en courgette in stukjes en voeg deze toe aan de ui en knoflook.
  • Laat het geheel zo’n 8 minuten bakken.
  • Pel indien nodig de staarten van de garnalen en bak de garnalen nog ca. 2 minuten mee met het geheel.
  • Snijd de gerookte zalm in snippers voeg deze op het laatste moment toe.
  • Men ondertussen de pesto met de kruidenroomkaas en serveer deze er apart bij, zodat de liefhebbers dit zelf naar smaak toe kunnen voegen.

Smakelijk eten!