Zo zag je de supermarkt nog nooit!

Kan jij door het oerwoud van producten je weg nog vinden? Lukt het jou om gezonde keuzes te maken en marketingtrucjes te slim af te zijn? ‘Gezonde’ producten vol suiker, valse gezondheidsclaims, vruchtensap zonder echte vruchten en ga zo maar door… De fabrikant weet wel hoe hij jou het beste kan misleiden.

“Als basis zou een rondleiding door de supermarkt voor iedereen een aanrader zijn. In een uurtje leer je op een praktische manier hoe je slimme keuzes kunt maken, kritisch kan zijn en hoe je ook goedkoop een gezonde kar kunt vullen!”

Ik maak je wegwijs in de schappen!

  • Kan ik het beste kiezen voor halvarine, margarine of roomboter? En hoe zie ik aan de verpakking of ik de juiste variant heb?
  • Welke yoghurt of kwark is het meest gezond en voedzaam? En waarom is dat zo?
  • Wat is nou beter? Cruesli, muesli, krokante muesli, granola? Hoe kies ik de juiste variant?
  • Hoe kies ik het meest voedzame brood? Is dat te zien aan de kleur of moet ik ergens anders op letten?
  • Welke claim of welk keurmerk kan ik wél geloven?

Zomaar een greep uit de vragen die wij wekelijks krijgen. Ben jij ook benieuwd naar de antwoorden op deze vragen? Ga met een van onze diëtisten mee op supermarktsafari en leer welke claims je wel en niet kunt geloven, hoe je zelf etiketten kunt lezen en producten vergelijkt. We laten u verschillende producten zien; nieuwe producten, optimale en minder optimale keuzes en hoe je ze daarop kunt beoordelen.  Met als doel dat jij met de opgedane kennis en vaardigheden in het vervolg zelf betere en bewustere keuzes kunt maken in jouw supermarkt. Als je dit eenmaal weet kun je sneller optimale keuzes maken voor jouw gezondheid. Welke producten zijn van hoge kwaliteit? En waarom nou eigenlijk? Gedurende de safari mag je ons alles vragen!

In één uur verkennen we samen de supermarkt en gaan we voor slimme keuzes door het vergroten van jouw kennis. Er zijn natuurlijk ook producten vol voedingstoffen te vinden in de supermarkt. Maar dan moet je wel weten welke! Door middel van voorbeelden zullen we je hierover informeren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Jij kiest de supermarkt en of je individueel of met meerdere mensen tegelijk op safari wil. Het tarief bedraagt € 75,00 per uur: met meerdere mensen kan dit bedrag worden gedeeld (maximaal 4 personen per groep).

Interesse of vragen? Stuur een mailtje naar info@suzannebekkers.nl, vul het contactformulier op deze website in of bel naar 06-43157785