contact@suzannebekkers.nl

Whoee spannend…. Morgen is het zover! Sinterklaas komt weer in het land! Je zou misschien denken dat ik hier ondertussen een beetje te oud voor word, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik die Sinterklaas periode toch wel heel erg leuk blijf vinden. Ondanks dat hij me al jaren overslaat als het gaat over het uitdelen van cadeautjes, pepernoten én chocoladeletters vind ik de sfeer die hij met zich meebrengt erg gezellig! En die pepernoten en chocoladeletters, daar zorg ik dan zelf maar gewoon voor 😉

En dan nog een confession… Morgen om 12:00 uur staat hier de TV op 3. Dat is toch gewoon harstikke gezellig?! En zeg nou zelf, je weet vooraf nooit zeker of het allemaal wel goed gaat komen die intocht! Vroeger zat ik altijd vol zenuwen al veel te vroeg klaar op bank. Lekker thuis met mijn broers, mijn moeder, een grote mok warme chocolademelk en beschuitjes met suiker. Dat hoorde er echt bij!

Die beschuitjes met suiker daar maak je me niet zo gelukkig meer mee, maar de ingrediënten voor een mok warme chocolademelk staan alweer in de kast. Warme chocolademelk à la Suus dan wel. Lekker en verantwoord! Want je kan er natuurlijk voor kiezen om een beker volle chocomel op te warmen of om zo’n chocoladelolly te laten smelten in de warme melk.. Je zal mij niet horen zeggen dat het niet lekker is. Maarrr als je er nou eens voor kiest om 250 ml magere-, ongezoete amandel- of kokosmelk te mengen met 2 eetlepels cacaopoeder en wat speculaaskruiden ben je harstikke verantwoord bezig. En wat dan het allergrootste voordeel is: je kan gerust 2 mokken nemen!! Of 3.. Of je kunt er slagroom bovenop doen.. Of allebei… Ik kijk er alweer naar uit 🙂

warme-chocolem

Een heel fijn weekend!

 

(Ohja, Sinterklaas? Na deze lovende woorden over jouw tijd van het jaar sla je me toch zeker niet over?)