contact@suzannebekkers.nl

Ei-muffins voor het paasontbijt

Ingrediënten voor 7 muffins:

  • 4 eieren
  • Scheutje melk
  • Handje verse spinazie
  • 4 cherrytomaatjes
  • Handjevol geraspte kaas
  • Peper en zout + verse basilicum

Bereidingswijze:

  • Verwarm de oven voor op 180 graden.
  • Vet de muffinvorm of gebruik cupcake papiertjes/vormpjes.
  • Verdeel wat geraspte kaas over de bodem van de vorm.
  • Hak de spinazie fijn en snijd de cherrytomaatjes in parten. Verdeel de spinazie en de tomaatjes over de vorm.
  • Klop de eieren luchtig met een scheutje melk en breng dit op smaak met peper en zout en de basilicum. Wees hier niet zuinig mee.
  • Verdeel het ei mengsel over de muffinvorm, vul ieder vormpje voor ongeveer 3/4 met ei. Bak de muffins in ongeveer 20 minuutjes af in de oven.
  • De ei muffins worden eerst heel hoog, maar na het bakken zakken ze in. De smaak is er in ieder geval niet minder om.

Zo makkelijk is het! Smakelijk eten en een fijn paasweekend!