contact@suzannebekkers.nl

Wil jij kans maken op een uitgebreide éénmalige voedingscheck ?!

Het is vandaag weer Verrassende Vrijdag en omdat het bijna pakjesavond is vind ik het ook weleens leuk om iets weg te geven! Mijn praktijk is ondertussen alweer een maandje open en mijn Facebookpagina heeft de 200 likes weten te behalen (jaja, wie het kleine niet eert…) Ik vind het allemaal wel goede redenen voor een leuke openings-winactie!

Wat je kan winnen?
Een uitgebreide éénmalige voedingscheck ter waarde van €75,-.

Wat houdt dat in?

Tijdens een gesprek van ongeveer 45-60 minuten bespreken we allereerst jouw huidige voedingspatroon en -gewoonten en meten we jouw lichaamssamenstelling. Vervolgens zal ik je voorzien van praktische tips en adviezen die aansluiten aan jouw wensen en behoeften. Na afloop van het gesprek zal ik jouw advies, de punten die we hebben besproken en een uitgewerkte analyse van jouw voedingspatroon naar je toesturen. Jij kan hier dan zelf mee aan slag!

Wat moet je doen?
Lijkt jou dit wel wat? Kan jij nog wel wat tips en adviezen gebruiken voor de feestdagen beginnen? Wil jij in 2017 nou écht eens aan de slag met die goede voornemens en kan je daar wel wat hulp bij gebruiken?! Maak kans op het winnen van deze éénmalige voedingscheck door dit Facebookbericht te liken én te delen!

Maandagavond 5 december om 20:00 uur maak ik de winnaar bekend! Om pakjesavond nog nèt even iets spannender te maken 😉

Klik HIER om naar mijn Facebookpagina te gaan en doe mee!!!