Het zijn gekke tijden, we zitten met dit mooie weer helaas gedwongen zoveel mogelijk binnen. We werken thuis en de sportclubs zijn gesloten. Je bent uit je normale ritme en structuur gehaald en dat betekent dat er nu twee dingen zijn die je kan doen…

1: Je gooit al je gezonde gewoonten overboord, want ‘het maakt nu toch even niet uit’ of ‘het lukt nu toch niet’. Betrap jij jezelf op deze gedachten? En hoe komt dat? Veelvoorkomende gedachten namelijk, die zeker niet gek zijn, maar waarvan het wel goed is om je er bewust van te zijn! Zonde, probeer het om te draaien:

Of 2: Je grijpt deze kans met beide handen aan om juist nieuwe gezonde gewoonten aan te leren en eindelijk die stap te zetten! Waar je normaal gesproken misschien geen tijd en ruimte hebt om nieuwe recepten uit te proberen, je te focussen op het aanleren van een gezonde gewoonte (zoals voldoende water drinken of fruit eten bijvoorbeeld), heb je daar nu alle tijd en ruimte voor! Een andere omgeving en structuur kan wonderen doen. Het haalt je even uit de dagelijkse ‘sleur’ en dit helpt jou om ongezonde gewoonten af te leren en nieuwe gezonde gewoonten aan te leren. Zou het niet super zijn als jij deze periode kan gebruiken om gezonder en fitter te worden?!

 

Wat zijn de mogelijkheden?

Optie 1 > Je belt of mailt voor een intakegesprek welke telefonisch of via Skype plaats zal vinden. We gaan aan slag op basis van de reguliere werkwijze: dit wordt vergoed door de zorgverzekeraar.

Optie 2 > Je maakt gebruik van één van de online pakketten. Je hebt de keuze uit 4 mogelijkheden, dus kies hieronder het pakket dat het beste bij jou past (ook hier zijn mogelijkheden voor een vergoeding vanuit de zorgverzekeraar):

 

1.  Een algemeen voedingsadvies zonder begeleiding

 • Stap 1: vul onderstaande tabel in met jouw gegevens en meld je aan via de knop ‘Pakket 1 bestellen’.
 • Stap 2: je ontvangt binnen één werkdag een basis dagmenu met variatiemogelijkheden, een variatielijst welke je hierbij kunt gebruiken en een lijst met algemene adviezen met betrekking tot een gezond eetpatroon. Met het dagmenu en de variatielijst varieer je zelf en kun je voor een langere periode aan de slag.
  • Het gaat hierbij om een algemeen voedingsadvies. Deze is niet specifiek gericht op jouw situatie en doelen, maar geeft je kennis en inzicht op het gebied van het maken van gezonde keuzes en het aannemen van een gezond voedingspatroon.

De kosten: €29,95 


 

2.  Een basis persoonlijk voedingsadvies zonder begeleiding

 • Stap 1: vul onderstaande tabel in met jouw gegevens en meld je aan via de knop ‘Pakket 2 bestellen’.
 • Stap 2: ontvang binnen één werkdag een basis dagmenu met variatiemogelijkheden, een variatielijst welke je hierbij kunt gebruiken en een lijst met algemene adviezen met betrekking tot een gezond eetpatroon. Met het dagmenu en de variatielijst varieer je zelf en kun je voor een langere periode aan de slag.
  • Dit voedingsadvies wordt persoonlijk voor je gemaakt en daarom is het ook van belang om onderstaande tabel in te vullen. Aan de hand van jouw leeftijd, geslacht, lengte, gewicht en doel (afvallen, aankomen, gezonder leven, aanpakken van bepaalde klachten o.i.d.) kan het advies worden gepersonaliseerd en weet je zeker dat het aansluit bij jouw wensen en behoeften!

De kosten: €49,95 

 

3. Eenmalig uitgebreid persoonlijk voedingsadvies zonder begeleiding

 • Stap 1: vul onderstaande tabel in met jouw gegevens en meld je aan via de knop ‘Pakket 3 bestellen’.
 • Stap 2: ontvang binnen één dag een voedings- en bewegingsdagboekje en een vragenlijst. Het voedings- en bewegingsdagboekje vul je gedurende enkele dagen (minimaal 4 en maximaal 7) in en vervolgens stuur je deze met de ingevulde vragenlijst naar info@suzannebekkers.nl
 • Stap 3: op basis van de ingevulde vragenlijst en het dagboekje wordt een uitgebreid advies opgesteld. Je ontvangt binnen één werkdag een uitgebreide analyse van jouw voedingspatroon, een overzicht met verbeterpunten, een dagmenu met variaties gebaseerd op jouw persoonlijke behoefte en doelstelling, een variatielijst en een lijst met algemene adviezen voor het aannemen van een gezond voedingspatroon. Je krijgt via de mail eenmalig een toelichting op de adviezen en vervolgens ga je hier zelf mee aan de slag.
  • Liever telefonisch de adviezen doorspreken? Geen probleem! De extra kosten hiervoor worden vergoed door de zorgverzekeraar.

De kosten: €79,95

 


 

4. Uitgebreid persoonlijk voedingsadvies met online begeleiding gedurende 2 maanden

 • Stap 1: vul onderstaande tabel in met jouw gegevens en meld je aan via de knop ‘Pakket 4 bestellen’.
 • Stap 2: ontvang binnen één dag een voedings- en bewegingsdagboekje en een vragenlijst. Het voedings- en bewegingsdagboekje vul je gedurende enkele dagen (minimaal 4 en maximaal 7) in en vervolgens stuur je deze met de ingevulde vragenlijst naar info@suzannebekkers.nl
 • Stap 3: op basis van de ingevulde vragenlijst en het dagboekje wordt een uitgebreid advies opgesteld. Je ontvangt binnen één werkdag een uitgebreide analyse van jouw voedingspatroon, een overzicht met verbeterpunten, een dagmenu met variaties gebaseerd op jouw persoonlijke behoefte en doelstelling, een variatielijst en een lijst met algemene adviezen voor het aannemen van een gezond voedingspatroon. Via de mail krijg je eenmalig toelichting op de adviezen en spreken we af met welke uitvoeringsafspraken je allereerst aan de slag gaat. We bespreken ook wat jouw doelstelling is voor de komende weken en voor aan het eind van de 2 maanden.
 • Om de twee weken (4 keer in totaal) houden we via de mail contact over de doelstellingen, uitvoeringsafspraken, knelpunten, jouw vragen etc. We maken dan weer nieuwe afspraken en zetten een nieuw doel voor de komende 2 weken.
  • Liever telefonisch de adviezen doorspreken en de vervolgconsulten/-afspraken maken? Geen probleem! Deze extra kosten worden vergoed door de zorgverzekeraar.

De kosten: €149,95