Tegenwoordig zijn we allemaal erg druk. Werk, sport, hobbies, huishouden, kinderen en ga zo maar door. Hierdoor kan een afspraak maken er nog wel eens bij inschieten. Het lukt maar niet om tijd vrij te maken voor een afspraak. Niet gek, maar dit mag zeker niet ten kosten gaan van je gezondheid toch? Daarom is het ook geen probleem om thuis aan de slag te gaan met praktische tips en adviezen. Online begeleiding is geen probleem en kan ontzettend efficënt zijn. Zie hieronder de verschillende opties:

 

1.  Een algemeen voedingsadvies zonder begeleiding

 • Stap 1: vul onderstaande tabel in met jouw gegevens en meld je aan via de knop ‘Pakket 1 bestellen’.
 • Stap 2: je ontvangt binnen één werkdag een basis dagmenu met variatiemogelijkheden, een variatielijst welke je hierbij kunt gebruiken en een lijst met algemene adviezen met betrekking tot een gezond eetpatroon. Met het dagmenu en de variatielijst varieer je zelf en kun je voor een langere periode aan de slag.
  • Het gaat hierbij om een algemeen voedingsadvies. Deze is niet specifiek gericht op jouw situatie en doelen, maar geeft je kennis en inzicht op het gebied van het maken van gezonde keuzes en het aannemen van een gezond voedingspatroon.

De kosten: €29,95 


 

2.  Een basis persoonlijk voedingsadvies zonder begeleiding

 • Stap 1: vul onderstaande tabel in met jouw gegevens en meld je aan via de knop ‘Pakket 2 bestellen’.
 • Stap 2: ontvang binnen één werkdag een basis dagmenu met variatiemogelijkheden, een variatielijst welke je hierbij kunt gebruiken en een lijst met algemene adviezen met betrekking tot een gezond eetpatroon. Met het dagmenu en de variatielijst varieer je zelf en kun je voor een langere periode aan de slag.
  • Dit voedingsadvies wordt persoonlijk voor je gemaakt en daarom is het ook van belang om onderstaande tabel in te vullen. Aan de hand van jouw leeftijd, geslacht, lengte, gewicht en doel (afvallen, aankomen, gezonder leven, aanpakken van bepaalde klachten o.i.d.) kan het advies worden gepersonaliseerd en weet je zeker dat het aansluit bij jouw wensen en behoeften!

De kosten: €49,95 

 

3. Eenmalig uitgebreid persoonlijk voedingsadvies zonder begeleiding

 • Stap 1: vul onderstaande tabel in met jouw gegevens en meld je aan via de knop ‘Pakket 3 bestellen’.
 • Stap 2: ontvang binnen één dag een voedings- en bewegingsdagboekje en een vragenlijst. Het voedings- en bewegingsdagboekje vul je gedurende enkele dagen (minimaal 4 en maximaal 7) in en vervolgens stuur je deze met de ingevulde vragenlijst naar info@suzannebekkers.nl
 • Stap 3: op basis van de ingevulde vragenlijst en het dagboekje wordt een uitgebreid advies opgesteld. Je ontvangt binnen één werkdag een uitgebreide analyse van jouw voedingspatroon, een overzicht met verbeterpunten, een dagmenu met variaties gebaseerd op jouw persoonlijke behoefte en doelstelling, een variatielijst en een lijst met algemene adviezen voor het aannemen van een gezond voedingspatroon. Je krijgt via de mail eenmalig een toelichting op de adviezen en vervolgens ga je hier zelf mee aan de slag.
  • Liever telefonisch de adviezen doorspreken? Geen probleem! De extra kosten hiervoor worden vergoed door de zorgverzekeraar.

De kosten: €79,95

 


 

4. Uitgebreid persoonlijk voedingsadvies met online begeleiding gedurende 2 maanden

 • Stap 1: vul onderstaande tabel in met jouw gegevens en meld je aan via de knop ‘Pakket 4 bestellen’.
 • Stap 2: ontvang binnen één dag een voedings- en bewegingsdagboekje en een vragenlijst. Het voedings- en bewegingsdagboekje vul je gedurende enkele dagen (minimaal 4 en maximaal 7) in en vervolgens stuur je deze met de ingevulde vragenlijst naar info@suzannebekkers.nl
 • Stap 3: op basis van de ingevulde vragenlijst en het dagboekje wordt een uitgebreid advies opgesteld. Je ontvangt binnen één werkdag een uitgebreide analyse van jouw voedingspatroon, een overzicht met verbeterpunten, een dagmenu met variaties gebaseerd op jouw persoonlijke behoefte en doelstelling, een variatielijst en een lijst met algemene adviezen voor het aannemen van een gezond voedingspatroon. Via de mail krijg je eenmalig toelichting op de adviezen en spreken we af met welke uitvoeringsafspraken je allereerst aan de slag gaat. We bespreken ook wat jouw doelstelling is voor de komende weken en voor aan het eind van de 2 maanden.
 • Om de twee weken (4 keer in totaal) houden we via de mail contact over de doelstellingen, uitvoeringsafspraken, knelpunten, jouw vragen etc. We maken dan weer nieuwe afspraken en zetten een nieuw doel voor de komende 2 weken.
  • Liever telefonisch de adviezen doorspreken en de vervolgconsulten/-afspraken maken? Geen probleem! Deze extra kosten worden vergoed door de zorgverzekeraar.

De kosten: €149,95