contact@suzannebekkers.nl

Zoals je misschien via mijn Facebookpagina gelezen hebt, is het voor sommige mensen mogelijk om in 2016 nog GRATIS naar de diëtiste te gaan. Wanneer jouw eigen risico voor dit jaar al op is en jij nog niet bij de diëtiste bent geweest, worden er namelijk nog 3 behandeluren vanuit de basisverzekering vergoed! Voor diegene die toch nog twijfelen over het maken van een afspraak, hieronder 5 redenen waardoor die twijfels als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen. Misschien zelfs wel als je eigen risico nog helemaal niet op is:
 
1.    De feestdagen komen er weer aan!

Voor veel mensen een periode waarin de motivatie om gewicht te verliezen en gezond te eten toch net even wat verder te zoeken is. Goede voornemens worden vooruitgeschoven naar 1 januari, want 'nu heeft het toch geen nut meer'. Maar waarom wachten tot 1 januari? Het is toch veel fijner om 1 januari al een stap in de goede richting gezet te hebben? En het is toch veel leuker om de kerstdagen vol zelfvertrouwen en goede moed in te gaan? Maak nog vóór de feestdagen een afspraak en profiteer tijdens de aankomende feestdagen al van alle nieuwe kennis die je hebt opgedaan, handvatten die je gekregen hebt en jouw motivatie die weer helemaal terug is! Hoe kan je lekker gaan genieten, maar ook gezond blijven eten? Hoe behoud jij die balans tijdens de feestdagen? Wat heb jij nodig om die motivatie weer terug te krijgen? Kom daar nu gratis achter!

 

2.   De klok is verzet, dus het wordt kouder én vroeger donker. 

Twee oorzaken waardoor de gemiddelde Nederlander in de winter een stuk minder actief is en geneigd is om meer en zwaarder te eten. Helemaal niet gek, maar hoe ga je hier nou het beste mee om? Welke winterse gerechten zijn verwantwoord en hoe kan jij ervoor zorgen dat je ook met deze korte, donkere dagen actief blijft? Misschien kom jij met een stok achter de deur en praktische adviezen van de diëtiste al een hele stap verder! En dat is gratis toch helemáál mooi meegenomen..?!

 

3.   Het hangt weer in de lucht... Griep, verkoudheid, vermoeidheid.

Dat het buiten weer kouder en vroeger donker wordt hangt vaak samen met de komst van allerlei kwaaltjes. Iets waar we met zijn allen absoluut niet op zitten te wachten. Hoe verklein je nou de kans dat jij hier last van krijgt? Niets belangrijker dan een gevarieerd voedingspatroon boordevol vitaminen en mineralen om jouw lijf fit en gezond te houden! Eet jij gezond en gevarieerd? Of heb je misschien geen idee of je wel genoeg van alle voedingsstoffen binnen krijgt en zou je dit graag eens willen weten? Maak een afspraak en ik help je hier graag mee verder!

 

4.  Omdat een kleine moeite, een groot resultaat kan opleveren! 

Met kleine veranderingen kan al een groot verschil gemaakt worden. Vaak kan er door het maken van kleine veranderingen binnen jouw eetpatroon al veel gebeuren. Net wat andere productkeuzes bijvoorbeeld of even wat anders verdelen over de dag. Misschien heb jij wel geen behoefte aan volledige begeleiding, maar zet jij al een grote stap in de goede richting aan de hand van een eenmalige voedingscheck! Jij houdt een aantal dagen jouw voeding bij en samen bespreken we waar jij winst kan behalen. Dus met één bezoekje aan de diëtiste en ook nog eens helemaal gratis, kan jij al grote resultaten behalen!

 

5.   Je wordt er slimmer van ;-) 

Natuurlijk is gezonde voeding niet alleen maar belangrijk wanneer je af moet vallen of wanneer je last hebt van een bepaald ziektebeeld of aandoening. Gezonde voeding is voor iedereen van levensbelang! Maar dat niet alleen, eet gezond en je zult merken dat je meer energie hebt, je gelukkiger voelt, je minder stress voelt, je beter kunt slapen en last but not least: het maakt je slimmer! Uit een onderzoek gepubliceerd in het Rush Institute for Healthy Aging komt naar voren dat het eten van omega-3-vetzuren uit voedingsmiddelen zoals vis, noten en avocado’s zorgen voor een beter functionerend brein. Door jou te helpen met het aannemen van een gezond, volwaardig en gevarieerd voedingspatroon maak ik jou graag een beetje slimmer;-)! 

Wat mij betreft redenen genoeg. En dat helemaal voor niks! Maar natuurlijk ook gewoon voor iedereen die nog niet door zijn of haar eigen risico heen is! Wil jij weten of je in aanmerking komt voor gratis advies? Neem gerust telefonisch, via de mail of via deze pagina contact op.