contact@suzannebekkers.nl

Hormonen

Ben jij klaar met je hormonale klachten, zoals een onregelmatige cyclus, weinig energie, darmklachten, PCOS, endometriose, PMS, acné, vermoeidheid, eetbuien?

We kunnen er samen iets aan doen!

Voeding en hormonen

Er bevinden zich ruim 40 hormonen in ons lichaam, allemaal een eigen belangrijke taak. Soms komt het voor dat je van bepaalde hormonen te veel of juist te weinig aanmaakt. Dit kan leiden tot allerlei vage fysieke en mentale klachten. Denk daarbij aan spijsverteringsklachten, stemmingsklachten of slaapproblemen. Vaak gaat het om vage en uiteenlopende klachten, waardoor ze niet altijd worden gekoppeld aan je hormoonhuishouding. Hierdoor lopen vrouwen met hormonale klachten vaak onnodig lang met deze klachten door. Zonde! Zeker als je weet dat je met voeding onwijs veel kan doen om je hormoonhuishouding meer in balans te krijgen.

Je hormoonhuishouding is de basis van je gezondheid, van je fitheid, energie en je stemming. Best belangrijk dus, om die hormonen in balans te houden. Maar dit is zoveel makkelijker gezegd dan gedaan. Want zoals de hormonen een primaire rol spelen voor je mentale en fysieke staat, zo hebben ontzettend veel factoren weer invloed op het niet goed functioneren van je hormoonhuishouding. Zo zijn voeding, beweging, supplementen, slaap en stress, onwijs belangrijke factoren. Een deel kan je dus zelf heel goed beïnvloeden! Wij leren je graag hoe.

 

Maak vandaag nog je afspraak als jij:

Je niet langer constant moe, futloos en uitgeput wil voelen. Wil weten waar dit van komt en hoe je dit zelf kan aanpakken.

Klaar bent met dat eindeloze jojoën en de angst om aan te komen als je ook maar iets kleins 'verkeerd' eet.

Wil ervaren hoe het is om géén last te hebben van je darmen; geen opgeblazen gevoel, geen krampen, geen obstipatie of winderigheid.

De hele maand door in balans wil zijn en geen last meer wil hebben van premenstruele klachten, zoals eetbuien, vermoeidheid, gevoelige borsten, darmklachten en piekeren.

Wil weten hoe jij eindelijk die PCOS of endometriose onder controle krijgt, omdat je zelfverzekerd, fit en energiek door het leven wil gaan.

Door de bomen het bos niet meer ziet en niet weet waar je moet beginnen als het gaat om gezond en voedzaam eten voor jóuw lijf.

Maak een afspraak

Maak hier direct je afspraak voor een intakeconsult of lees hieronder verder voor het complete hormoonpakket!

Hormoonpakket

De aanpak voor een 100% hormoonbalans

* EMB bloedtest als startpunt

* Uitgebreide informatie over hormonen. Wat zijn het? wat doen ze? hoe beïnvloeden ze je en veroorzaken ze de klachten die jij ervaart? Hoe kan jij de leiding gaan nemen over je hormonen in plaats van andersom.

* Compleet adviesrapport n.a.v. de bloedtest

* Persoonlijk en op maat gemaakt voedingsadvies

* Advies met betrekking tot ondersteunende supplementen: wat is wel en niet nodig?

* Begeleiding bij het implementeren en vasthouden van nieuwe gewoonten en patronen.

Dit alles gedurende 4 contactmomenten (let op: uitsluitend online) en de mogelijkheid om onbeperkt vragen te stellen via WhatsApp of e-mail.

Jouw investering voor deze stap naar een gezonde en ‘hormoon-proof’ leefstijl: €695,-

*Waarvan een deel (tot €180,-) vergoed wordt door de zorgverzekeraar*

Ik zou het iedereen aanraden! Het is voor mij echt een wereld van verschil. Ik kwam via via terecht bij Suzanne, omdat ik veel goede verhalen hoorde van vriendinnen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik twijfelde of het me ging helpen, maar ik kon het in ieder geval proberen. Suzanne nam uitgebreid te tijd om te luisteren naar mijn verhaal en had veel geduld met alles uitleggen (aan deze leek ha-ha). Al na de eerste maand merkte ik dat ik véél minder klachten had in de week voorafgaand aan mijn menstruatie, dat ik veel vaker nog energie over had in de avond na werk en dat ik me langer kon concentreren op een taakje. Zó onwijs fijn. Nogmaals: ik zou het iedereen aanraden! Suzanne, bedankt.

Lisa van Dongen (24 jaar, Eindhoven)

Maak een afspraak