contact@suzannebekkers.nl

Werkwijze

Wij staan voor een persoonlijke aanpak. Iedereen heeft andere wensen, behoeften en mogelijkheden. Daarom gaan wij samen met jou aan de slag om jouw persoonlijke doelen te behalen!

Intakegesprek

In 60 minuten spreken we uitgebreid jouw situatie en hulpvraag door. Een intakegesprek is mogelijk op één van de praktijklocaties, maar ook een huisbezoek of online consult is mogelijk.

Het doel is om een zo volledig mogelijk beeld te vormen van jouw situatie, zodat we vervolgens aan de slag kunnen met het maken van een advies op maat. We zullen tijdens het intakegesprek dan ook verschillende vragen stellen over onder andere je gezondheid, huidige eetpatroon, dag invulling, gezinssamenstelling, klachten, persoonlijke doelen etc.. Daarnaast kan het zo zijn dat we je lichaamssamenstelling in kaart brengen.

Wanneer je klachten of een aandoening hebt, zullen we ook alvast wat uitleg geven over deze klachten/het ziektebeeld en de relatie met een gezond, passend voedingspatroon. Indien gewenst maken we samen een persoonlijk voorbeeld dagmenu en we geven altijd meteen tips en adviezen waar je mee aan de slag kan gaan en we bespreken hoe we het traject vervolgen.

Neem naar het intakegesprek altijd een geldig legitimatiebewijs mee en eventueel de verwijzing van de huisarts.

Vervolgconsulten

Tijdens de vervolgconsulten richten we ons op het verloop van de behandeling. Tijdens deze consulten bespreken we in 30 of 15 minuten (in overleg, zie verder) uitgebreid hoe het gaat. Heb je vragen of loop je tegen bepaalde dingen aan die het aannemen of behouden van een gezond voedingspatroon in de weg staan? Samen gaan we ook op zoek naar oplossingen voor problemen en is er uiteraard ruimte voor al je vragen. Ik beantwoord je vragen en ga samen met jouw aan de slag om ervoor te zorgen dat je over de juiste kennis en vaardigheden gaat beschikken om een gezonde leefstijl aan te houden. Daarnaast zullen we je zo goed mogelijk proberen te stimuleren en motiveren!

Het is ook mogelijk om gebruik te maken van korte vervolgconsulten. Deze consulten duren 15 minuten en kunnen heel zinvol zijn wanneer je op de juiste weg bent, maar wel die stok achter de deur nodig hebt. We bespreken dan kort maar krachtig wat goed, maar ook wat minder goed gaat.

 

Samen kijken we dus naar de alle mogelijkheden die jouw kunnen helpen. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook bij je thuis komen en eens met jouw mee kijken in de keuken of we kunnen samen naar de supermarkt, zodat we kunnen laten zien hoe je nu eigenlijk producten met elkaar vergelijkt en wat de gezondere keuzes zijn. Dit zijn allemaal mogelijkheden waar we over in gesprek kunnen gaan. Helpen ze jouw met het behalen van uw doelen? Dan gaan we graag met je op deze manier aan de slag. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat jij zélf een gezonde leefstijl kan behouden voor de lange termijn!

Maak een afspraak