contact@suzannebekkers.nl

Samenwerkingen en activiteiten

Samenwerkingen

Onze diëtisten werken vanuit verschillende locaties nauw samen met andere zorgverleners. Wanneer multidisciplinaire zorg wenselijk is, kunnen wij snel schakelen met andere zorgverleners. Zo zorgen we er altijd voor dat jij de zorg krijgt die bij jou past. Wij werken samen met de zorgverleners van:

Viamama vrouwenzorg – Son en Breugel

Gezondheidscentrum de Meierij – Sint-Oedenrode / Schijndel

Fysiotherapie Wolbert Fysio – Uden / Nistelrode / Boekel

Kinderdiëtistenpraktijk Stance Jansen – Son en Breugel

De keukencoach

Samen met een deskundig diëtist -in een uur tijd- jouw eigen keuken doorlopen. Wat heb jij in de kastjes staan? Je wordt voorzien van persoonlijke tips en adviezen om jouw voorraad en indeling te optimaliseren: zo maak je gezond leven een stuk gemakkelijker. Informatie waar je voor de rest van je leven wat aan hebt!

Wat levert het je op:
– Leer hoe je etiketten leest en producten vergelijkt.
– Ontdek wat de meest gezonde varianten van producten zijn, per productgroep, en vooral ook waarom.
– Ontdek hoe gezond jouw voorraad is en welke producten je misschien gemakkelijk kan vervangen door een beter en nét zo lekker alternatief.
– Ontvang tips en ideeën over wat je met alle producten en ingrediënten uit jouw voorraad voor lekkere en gezonde gerechten kan maken.
– Leer hoe je een boodschappenlijstje maakt: betaalbaar, gezond en lekker.
– Heb de mogelijkheid om ál jouw vragen te stellen over producten en over hoe jij persoonlijk jouw omgeving kan optimaliseren.

Oftewel: een onwijs waardevol uurtje. Persoonlijker advies m.b.t. jouw boodschappen is er niet!

Wil je ook eens samen door de kastjes neuzen? En géén zorgen: chocola of chips hoort óók gewoon in de keuken thuis. Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Deze investering in jouw gezondheid kost je €85,

De supermarktsafari

Kan jij door het oerwoud van producten je weg nog vinden? Lukt het jou om gezonde keuzes te maken en marketingtrucjes te slim af te zijn? ‘Gezonde’ producten vol suiker, valse gezondheidsclaims, vruchtensap zonder echte vruchten en ga zo maar door… De fabrikant weet wel hoe hij jou het beste kan misleiden.

“Als basis zou een rondleiding door de supermarkt voor iedereen een aanrader zijn. In een uurtje leer je op een praktische manier hoe je slimme keuzes kunt maken, kritisch kan zijn en hoe je ook goedkoop een gezonde kar kunt vullen!”

Wij maken je wegwijs in de schappen!

  • Kan ik het beste kiezen voor halvarine, margarine of roomboter? En hoe zie ik aan de verpakking of ik de juiste variant heb?
  • Welke yoghurt of kwark is het meest gezond en voedzaam? En waarom is dat zo?
  • Wat is nou beter? Cruesli, muesli, krokante muesli, granola? Hoe kies ik de juiste variant?
  • Hoe kies ik het meest voedzame brood? Is dat te zien aan de kleur of moet ik ergens anders op letten?
  • Welke claim of welk keurmerk kan ik wél geloven?

Zomaar een greep uit de vragen die wij wekelijks krijgen. Ben jij ook benieuwd naar de antwoorden op deze vragen? Ga met een van onze diëtisten mee op supermarktsafari en leer welke claims je wel en niet kunt geloven, hoe je zelf etiketten kunt lezen en producten vergelijkt. We laten u verschillende producten zien; nieuwe producten, optimale en minder optimale keuzes en hoe je ze daarop kunt beoordelen. Met als doel dat jij met de opgedane kennis en vaardigheden in het vervolg zelf betere en bewustere keuzes kunt maken in jouw supermarkt.

Gedurende de safari mag je ons alles vragen! In één uur verkennen we samen de supermarkt en gaan we voor slimme keuzes door het vergroten van jouw kennis. Er zijn natuurlijk ook producten vol voedingstoffen te vinden in de supermarkt. Maar dan moet je wel weten welke!

Hoe gaat het in zijn werk?

Jij kiest de supermarkt en of je individueel of met meerdere mensen tegelijk op safari wil. Het tarief bedraagt €85,- per uur: met meerdere mensen kan dit bedrag worden gedeeld (maximaal 4 personen per groep).

Interesse of vragen? Neem gauw contact met ons op!

Maak een afspraak