logo-gezondheidscentrum


Diëtistenpraktijk Suzanne Bekkers is in Sint-Oedenrode gevestigd in gezondheidscentrum De Meierij en in Uden en Nistelrode bij Wolbert Fysio. In Son en Breugel kunt u voor onze diensten terecht bij Viamama. Op alle locaties wordt multidisciplinair samengewerkt om zo de beste zorg op maat te leveren.


Samenwerkingen

Gedurende het begeleidingstraject kan het regelmatig voorkomen dat we samenwerken met overige disciplines waar u contact mee heeft of baat bij zou kunnen hebben, zoals huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten etc. Door deze samenwerking kunnen we elkaar aanvullen waar nodig en kunt u vertrouwen op een zorgvuldige aanpak.


Activiteiten

Diëtistenpraktijk Suzanne Bekkers is ook te benaderen voor het geven van voorlichtingen, (kook)workshops of presentaties op het gebied van voeding en gezondheid. Ik vind het ontzettend leuk om mijn kennis op een leuke, interactieve manier met u te delen! We dragen zo graag een steentje bij aan de gezondheid en vitaliteit van uw bedrijf, de kennis van uw leerlingen over gezonde voeding in de puberteit of misschien wel de vaardigheden van uw familie voor het bereiden van een gezonde en lekkere maaltijd!

U kunt ook denken aan een rondleiding door de supermarkt, een voorlichting over het lezen van etiketten of een kookworkshop bij u thuis! Heeft u zelf wensen of ideeën? Deze zijn altijd welkom en te bespreken. Neem contact met ons op voor meer informatie of laat hier uw contactgegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.