contact@suzannebekkers.nl

Marije Schreurs

Mijn naam is Marije Schreurs, diëtiste en orthomoleculair therapeut. Ik word blij van alles wat met sport, gezond eten en bewust leven te maken heeft. Ik geloof in de kracht van goede voeding, voldoende beweging en een gezonde mindset om zo het beste uit je gezondheid te halen.

Naast mijn werkzaamheden bij Diëtistenpraktijk Suzanne Bekkers geef ik wekelijks personal training en bootcamp lessen en ben ik werkzaam als diëtist en performance chef bij wielerteam Jumbo Visma.

Je kan met mij een afspraak maken op de volgende locaties: Sint-Oedenrode, Schijndel, Boekel en Uden.

Wat zeggen cliënten

“Samen met mijn dochter heb ik hele leerzame gesprekken gehad met Marije. We zijn niet alleen gezonder, maar ook nog eens lekkerder gaan eten. Dankjewel Marije, je hebt ons leven wel een beetje veranderd.”

“Marije heeft me op weg geholpen met een goede en verantwoorde manier van afvallen. Het afvallen gaat goed, maar ook voel ik me veel fitter en energieker. Ik vind het vooral heel fijn dat ik met Marije zo goed kan sparren en dat ze echt met me meedenkt.”

“Ik was een beetje huiverig toen ik startte bij Marije, maar drie weken na ons eerste gesprek voelde ik me al fitter dan ooit. Dat ik juist heel veel mag eten en variëren, maakt het ook nog eens hartstikke simpel.”

Bijscholingen en opleidingen

 • 2011/2016 – HBO studie Voeding en Diëtetiek
 • 2014 – Minor health, sport & lifestyle: Quality of life coach
 • 2017 – Bijscholing Koolhydraatbeperking (Henriëtte Verkoelen)
 • 2020 – Puur Gezond: Cursus ‘Schrijven als coaching tool’
 • 2020 – Sport & People: Cursus ‘Stress en burnout’
 • 2021 – SOHF cursusdag: Orthomoleculair, hormonen en vrouwenklachten
 • 2021 – SOHF cursusdag: Orthomoleculair, spijsvertering maag lever darmen
 • 2021 – DCN: E-learning ‘Voeding bij Kanker’
 • 2021 – ACT cursus ‘Training voor gedragsverandering bij voeding’
 • 2021 – SOHF opleiding Orthomoleculaire Therapie
 • 2022 – Cursus Emotie-eten de baas

 

Sportvoeding

Om het beste uit je dagelijkse bezigheden, jezelf én je sport te halen is goede voeding onmisbaar! Marije is onze specialist op het gebied van sportvoeding en is tevens werkzaam als foodcoach bij team Jumbo Visma. Zij helpt jou graag verder het beste uit jouw sportprestatie te halen.

Om tot een persoonlijk advies te komen kijken we zowel naar jouw sportpatroon (type sport, intensiteit, duur, frequentie) maar ook naar persoonlijke doelstellingen en voorkeuren. We kijken samen naar hoe jij je voeding kan aanpassen om knelpunten te verbeteren en zo nóg meer uit je prestatie te kunnen halen.

Ook ben je van harte welkom voor vragen over bijvoorbeeld vetpercentage en/of spiermassa behouden/opbouwen, blessure herstel, het voorkomen van de man met de hamer, maag/darm klachten tijdens het sporten voorkomen en nog veel meer. Of je nou op topsportniveau fietst of een recreatieve beoefenaar bent: iedere sporter kunnen wij van een passend sportvoedingsadvies voorzien.

Maak een afspraak