contact@suzannebekkers.nl

Jacolien Sijtsma

Mijn naam is Jacolien Sijtsma, sinds 2023 werkzaam als diëtist bij Suzanne Bekkers.

Sinds mijn afstuderen heb ik me verder geschoold in zwangerschapsdiabetes en kinderdiëtetiek. Ik begeleid kritisch etende kinderen, groeiproblemen, poepproblemen en allergieën/intoleranties bij kinderen (zoals koemelkallergie, lactose-intolerantie en coeliakie). Tijdens mijn begeleiding maak ik gebruik van de methodes van de kinder(di)eetcreatie. 

Voor kinderen met complexe eetproblematiek ben ik onderdeel van samenwerkingsverband ‘het Eetteam Son en Breugel’. Een multidisciplinaire samenwerking, waarbij ook de GGD en jeugdarts betrokken zijn, om gezamenlijk eetproblemen aan te pakken. Op een laagdrempelige, afgestemde manier bieden wij zorg op maat voor ieder kind.

Ik werk veel samen met het consultatiebureau, de jeugdarts, kinderfysiotherapeuten, kinderpsycholoog, pre-verbaal logopedist en de verloskundige. Hierdoor kunnen wij het (jonge) kind én gezin zo optimaal mogelijk begeleiden.

Ik werk bij Diëtistenpraktijk Suzanne Bekkers op locatie in Sint-Oedenrode. Een afspraak bij mij maken kan via onderstaande knop!

Wat zeggen cliënten…

“Bij Jacolien hebben wij ons direct op ons gemak gevoeld. Ik vond het spannend om met mijn 9-jarige zoon naar een diëtist te gaan en wist niet zo goed wat te verwachten. Ik ben heel blij dat we deze stap genomen hebben. Onze zoon eet veel gezonder en vraagt nu zelf regelmatig om groenten!”

“Toen mijn dochter allergisch bleek voor koemelk én gluten, wist ik me even geen raad. Samen met Jacolien hebben we gekeken naar praktische oplossingen. Heel fijn!”

“Jacolien neemt echt de tijd om te luisteren naar zowel de ouders als het kind. Wij zijn erg fijn geholpen!”

Opleidingen en bijscholingen

  • 2018/2023 – HBO studie Voeding en Diëtetiek
  • 2023 – Scholing: Obesitas en bariatrie voor de eerste lijn
  • 2023 – Scholing: – Zwangerschapsdiabetes
  • 2023/2024 – Post HBO kindervoeding en kinderdiëtetiek

Maak een afspraak